Poziv za razgovor (intervju)- radno mjesto voditelja projekta ''Zaželi''

Povjerenstvo za provedbu natječaja, putem web stranice Općine Nuštar upućuje poziv za provedbu razgovora (intervjua) slijedećeg sadržaja: Poziv za razgovor (intervju)

Pozivaju se kandidati koji su zadovoljili na prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti (testiranju) iz oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto voditelja projekta „Zaželi“ program zapošljavanja žena.

To su:

 

  1. Andrea Ćorić, Kralja Krešimira I 16, Nuštar u 09:30
  2. Blaženka Turić, V. Nazora 13, Nuštar u 09:45
  3. Andrijana Maul, M. A. Reljkovića 76, Nuštar u 10:00
  4. Martina Đuračić, A. B. Šimića 7, Vinkovci u 10:15

 

Kroz razgovor (intervju) s kandidatima utvrđuju se njihovi interesi, profesionalni ciljevi i motivacija za rad u lokalnoj samoupravi, te poznavanje radnih zadataka radnog mjesta na koji se natječu.

Razgovor (intervju) s kandidatima će biti bodovan od 0 do 10.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio razgovoru (intervju), povukao prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom po predmetnom javnom natječaju.

Nakon provedenog testiranja i razgovora (intervjua) Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja utvrdit će rang-listu kandidata prema ukupnom broju bodova ostvarenom na testiranju i razgovoru (intervju).

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja dostavit će rang-listu kandidata pročelniku JUO Općine Nuštar, koji donosi rješenje o imenovanju.

 

 

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU OGLASA

 

 

 

MOLIMO VAS DA SE ZBOG EPIDEMIOLOŠKIH MJERA PRIDRŽAVATE NAVEDENOG TERMINA!