Poziv za razgovor (intervju)- radno mjesto asistent/ica projekta ''Zaželi''

Povjerenstvo za provedbu natječaja, putem web stranice Općine Nuštar upućuje poziv za provedbu razgovora (intervjua) slijedećeg sadržaja:Poziv za razgovor (intervju)

Pozivaju se kandidati koji su zadovoljili na prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti (testiranju) iz oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto asistent/ica projekta „Zaželi“ program zapošljavanja žena su:

 

  1. Andrea Ćorić, Kralja Krešimira I 16, Nuštar u 08:30
  2. Vedrana Periša, Ulica Hrvatskih branitelja 7, Nuštar u 08:45
  3. Ana Zidar, A. Stepinca 47, Cerić u 09:00

 

Kroz razgovor (intervju) s kandidatima utvrđuju se njihovi interesi, profesionalni ciljevi i motivacija za rad u lokalnoj samoupravi, te poznavanje radnih zadataka radnog mjesta na koji se natječu.

Razgovor (intervju) s kandidatima će biti bodovan od 0 do 10.

Smatra se da je kandidat, koji nije pristupio razgovoru (intervju), povukao prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom po predmetnom javnom natječaju. Nakon provedenog testiranja i razgovora (intervjua) Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja utvrdit će rang-listu kandidata prema ukupnom broju bodova ostvarenom na testiranju i razgovoru (intervju).

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja dostavit će rang-listu kandidata pročelniku JUO Općine Nuštar, koji donosi rješenje o imenovanju.

 

 

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU OGLASA

 

 

 

MOLIMO VAS DA SE ZBOG EPIDEMIOLOŠKIH MJERA PRIDRŽAVATE NAVEDENOG TERMINA!